lunes, 18 de diciembre de 2017

XERRADA A LES NOSTRES AULES

Avui han vengut dues al·lotes de la "Fundació Rana" a xerrar-nos sobre l'abús sexual. Ens ha semblat una xerrada molt interessant i productiva, ja que és un tema que dins les nostres vides quotidianes és bastant tabú.
Ara deixau un comentari explicant del que has entès o consells que li donaries a algú que es troba en aquesta situació.
*Recorda posar el teu nom si vols un positiu a l'assignatura de català.

8 comentarios:

  1. Un consell que jo donaria seria que si tu no vols fer una cosa,no estàs obligat/da a fer-ho,has de dir que No!.
    Jo mai m'havia plantetjat que els nins també poden ser abusats sexualment.
    Ha sigut una xarla molt interessant!
    MAR GONZÁLEZ.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola soy Samuel yo creo que esta charla a sido muy interesante porque no sabia que aunque tenga el Instagram privado las fotos que subo circulan por la red

      Eliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Hola soy Irene a sigut una xarla molt interesant,jo el consell que donaria seria que no deixeu que us obligin a fer una cosa que no pots tu crida,altra es que no xerrasis amb ningu que no coneguis, altra es que no et paseu datos personals amb altres personas i el altre es que no subis a ses redes socials fotos privades pensa-ho 2 vegades podria ser perillos😆😣😳😋😌💩✋adeu

    ResponderEliminar
  4. Hola som n'Iker. De la xerrada he après que hem de anar alerta amb les amistats que feim a les xarxes socials, que molt sovint no són qui diuen ser i es fan passar per un menor per contactar més fàcilment amb un altre menor. El meu consell és: en cas d'abús sexual hem de sol·licitar l'ajuda dels nostres pares, dels nostres professors o de la policia.

    Una salutació i Bones Festes!!!

    ResponderEliminar
  5. Hola soc en Jaume.He apres que les xarxes socials son perilloses,no et pots fiar de elles.Recomanaria si sufreixes agresions sexuals no tengis vergonya,i contarse-lo als pares,totor o/i autoritats

    ResponderEliminar
  6. CADENA DE FAVORS:
    Hola, som en Miquel, durant aquestes vacances no he tengut ocasió de fer grans favors, però si alguns petits favors, com per exemple:
    -Amb el meu pare vaig anar a cercar la meva padrina perque passes el dia amb nosaltres, vaig ajudar-la a pujar i baixar del cotxe, i també quan havia de moure'rs per ca nostra, ja que té fàcil caure.
    -Els Reis m'han duit un mando nou per la PS4, em feia molta il·lusió estrenar-lo, però va venir el meu cosí a jugar amb jo i li vaig deixar el mando nou ja que jo tenc tots els altres dies per emprar-lo.
    -Durant aquests dies m'he proposat fer el meu llit cada dia,i llevar la taula després de berenar, jo tenía molt de temps perque estava de vacances i els meus pares treballaven.
    Intentaré durant tot l´any anar fent més favors.
    MIQUEL COLL NIELL 6èB

    ResponderEliminar